Події

У ДОВБИШІ ВІДБУЛИСЯ ЗМАГАННЯ З 15 ВИДІВ СПОРТУ

14 Червня, 2018
З 8 до 10 червня в селищі Довбиш при санктуарії Матері Божої Фатімської відбулася Спартакіада, присвячена 100-річчю незалежності Польщі та 100-річчю початків дороги до незалежної України.

Метою змагань було патріотичне виховання молоді, популяризація спорту та пропагування здорового способу життя.


Змагання відбувалися з таких видів спорту: міні-футбол (вікові групи 10–12 років, 13–17 років), волейбол (хлопці, дівчата), баскетбол (хлопці), настільний теніс, шахи, шашки, дартс, гирьовий спорт (гирі 16 кг), армреслінг, паверліфтинг, дзюдо, кросовий забіг на 1918 метрів.



Організаторами змагань стали римсько-католицька парафія Фатімської Божої Матері в Довбиші, громадська організація «П’ять талантів», Відділ освіти, культури, у справах сім’ї, молоді та спорту Довбиської об’єднаної територіальної громади й Дитячо-юнацького спортивна школа смт. Довбиш.


У змаганнях узяли участь спортсмени з Довбиша, Мар’янівки, Кам’яного Броду, Великого Лугу, Бердичева, Соколова, Зеленої Діброви. Загалом зареєструвалося понад 200 осіб.


Ідейним натхненником проведення Спартакіади в Довбиші став настоятель парафії Матері Божої Фатімської отець Вальдемар Павелець SAC. Йому допомогли реалізувати змагання місцеві парафіяни, представники влади та спорту, а також фонд «Допомога полякам на Сході».

Завершилися змагання церемонією нагородження на площі перед санктуарієм Матері Божої Фатімської. Під час нагородження було роздано 308 медалів, дипломів і грамот, а також кубки за командні перше, друге й третє місця. Перемогла у Спартакіаді команда господарів із Довбиша, друге місце посіла команда з Мар’янівки, а третє місце – команда з Кам’яного Броду.

Максим Железницький

http://kmc.media/2018/06/14/u-dovbyshi-vidbulysya-sportyvni-zmagannya-z-15-ty-vydiv.html