Новини

НОВОРІЧНІ СВЯТА У ТИВРОВІ

03 Січня, 2022
Новорічні свята ми провели разом з молоддю, яка приїхала до Тиврова з різних куточків України. В часі нашої зустрічатися святкування та розваг був час на молитву та поєднання з Богом. Оскільки 1 січня це всесвітній День молитви за мир ми також молилися за мир у нашій Батьківщині. На Службі Божій о. Вадим Дорош ОМІ виголосив проповідь про важливість миру. В часі проповіді між іншим згадував про дію Бога на Донбасі, що навіть там де йде війна Ісус Христос приходить і приносить мир в серцях конкретних людей.
Також в часі зустрічі з нами були та поділитися своїм свідченням любові Бога в їхньому житті Юлія та Валентин Їжаківські з Чернівців. Валентин ветеран російсько-української війни розповідав про те, як Бог та віра допомогли йому витримувати на передовій у 2014 році. Також розповідав про важливість спільної молитви в родині. Юлія розповіла, що у 2014 році поїхала за коханим на передову та будучи волонтеркою-медиком в шпиталі служила пораненим. У 2016 році вони повінчалися і зараз мають двоє діток. Цікавим був приклад, як вони пов’язують конфліктні ситуації в родині. Запалюють свічку, моляться лише потім розмовляють. Дозволяють Ісусу Христу давати мир у їхньому подружньому союзі. Дякуємо Богові за їхнє свідчення та дякуємо їм особисто за те що стали на захист нашої Батьківщини. Молимося за мир в Україні.