Новини

Розпочався ХXIII Архідієцезіальний День Молоді у Львові-Брюховичах.

07 Вересня, 2024

Понад 500 учасників з парафій Львівської Архідієцезії, а також посланці з інших Дієцезій в Україні беруть участь в ХXIII Дієцезіальному Дні Молоді під гаслом «Паломники Надії», який увечері 6 вересня розпочався у Львівській ВДС у Брюховичах.

Після реєстрація та поселення молодь зібралася у великій семінарській каплиці. Вступне слово виголосив отець Олександр Бішко та отець канцлер Владислав Гримський, які впровадили молодь у тематику цьогорічного дня молоді.

Конференцію на вступ мала пані Наталія Шпікула, капелан Християнської Служби Порятунку, про те де і як знаходити ресурси, для служіння жертвам війни.

Потім після вечері була процесія з фігурою Святого Архангела Михаїла лісовими стежками Брюхович, яку очолив єпископ Едуард Кава. Під час адорації молодь разом молилась про святість та єдність своїх сімей і просила Бога дар миру для України, а також опіки і благословення для наших захисників.

Свята Меса на завершення першого дня АДМ у Брюховичах відбулась під проводом архієпископа Мечислава Мокшицького.

Вже завтра молодь разом із своїми настоятелями буде вітати фігурою Святого Архангела Михаїла та випрошувати Його заступництва, а також матимуть кілька тематичних конференцій, зокрема про волонтерство та служіння в Церкві постраждалим від війни.

Автор : Олександр Кусий

Джерело: Львівська Архідієцезія