Новини

Четвер – день молитви за покликання в Комісії Душпастирства Молоді

28 Січня, 2021

Dziękczynna Adoracja Najświętszego Sakramentu - Pielgrzymka 2020 - Aktualności - XXXV GDYŃSKA PIESZA PIELGRZYMKA NA JASNĄ GÓRĘ

Четвер в Римсько-католицькій Церкві завжди асоціюється із Останьою Вечерею – встановленням Євхаристії. В цей день тижня особливу увагу ми приділяємо молитві перед Найсвятішими Тайнами у намірах покликань до священства, богопосвяченого життя та служіння в церкві. Просімо сьогодні Господаря Жнив, щоб «послав робітників на свої жнива»
Молитва Павла VI про покликання до священицького і чернечого життя
О Ісусе, Божественний Пастирю, який покликав апостолів, аби зробити їх рибалками душ, притягни до себе палкі й шляхетні серця молодих людей і зроби їх своїми послідовниками і слугами. Вчини, щоб вони поділяли Твоє прагнення загального відкуплення, ради якого Ти неустанно складаєш на вівтарі свою Жертву. Ти, Господи, Котрий живеш для того, щоб заступатися за нас, відкрий перед Твоїми покликаними обрії, аби вони побачили весь світ, у якому так багато братів благають про світло правди і тепло любові; вчини, щоб, відповідаючи на Твоє покликання, вони продовжували тут, на землі, Твою місію, будували Церкву – Твоє Містичне Тіло – і були сіллю землі та світлом світу.
Дай, о Господи, Твоє покликання також численним жіночим серцям і влий в них прагнення євангельської досконалості, самовідданого служіння Церкві та ближньому, який потребує допомоги й любові. Амінь.

о. Вадим Дорош