Події

Фестиваль Вітер На-Дій

30 Серпня, 2018

Дорогі друзі, Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ разом з Українським католицьким університетом, за підтримки Львівської облдержадміністрації та Львівської міської ради запрошує молодь на ІІІ всеукраїнський Фестиваль “Вітер На-Дій”, який відбудеться 16 вересня 2018 року у Львові в Центрі Митрополита Андрія Шептицького (УКУ)

Тут будуть розташовані  духовний, інтелектуальний та мистецький майданчики, в яких ви зможете прийняти участь

Духовний майданчик розкриє різноманітність богопосвяченого життя, багатство молитовних традицій. Тут можна буде усамітнитися та поспілкуватися з Богом. У Храмі Софії – Премудрості Божої на вас чекає Молитва Прослави, Ісусова молитва, Молитва Тезе, християнська медитація, молитва Псалмами. В Конференц-залі відбудеться конференція та презентація книжки “Просто християнство”. В Дерев`яній церкві “Блаженних мучеників” ви зможете побути в тиші, поспілкуватися зі священником та приступити до сповіді.

 

Інтелектуальний майданчик – місце для дискусій на тему політики, підприємства, волонтерства освіти, сучасного життя молоді в соцмережах, можливостей для самореалізації молоді в Україні та відтік мізків закордон та інші.

Мистецький майданчик протягом – територія майстер-класів: школа риторики й ораторського мистецтва  театральний майстер-клас , майстер-клас  з пізнання давньоукраїнського іконопису та інші.

Program1w.gif

Також протягом Фестивалю ви зможете побачити вистави студентського театру “САД” і сучасного молодіжного театру “GLORIA”, а ввечері – концерт за участі гуртів “Popry Vse”, “Беz Обмежень” і “Kerygma Project”, а також свідчення військового капелана отця Андрія Зелінського та розіграш путівки на Світовий День Молоді у ПАНАМІ.

Для участі необхідна реєстрація за посиланням: http://vnd.in.ua/reyestratsiya/

За матеріалами risu.org.ua