Події

ІІ Всеукраїнський форум молодіжних лідерів і душпастирів УКГЦ та РКЦ

19 Жовтня, 2019

18 жовтня у Львові розпочався ІІ Всеукраїнський форум молодіжних лідерів і душпастирів УКГЦ та РКЦ, присвячений євагелізації.
Участь у форумі беруть 56 осіб. Молодь та духовенство представляють всі регіони України. Організували цей захід Комісія у справах душпастирства молоді РКЦ та Патріарша комісія у справах душпастирства молоді (УГКЦ).
На початку насиченої програми учасники почули презентацію о. Романа Демуша про апостольське напоумлення Папи Франциска ‘Christus Vivit’, а згодом долучилися до панельної дискусії за участю християнських активістів та бізнесменів.

Предметом обговорення стали сучасні реалії та виклики, з якими стикаються молоді християни, а також лідери громадських організацій.

Після обіду всі учасники були залучені до праці в малих групах, під час якої спільно молилися, ділилися досвідом, в інтерактивній формі обмінювалися думками щодо образу сучасної молодої людини.
Фіналом першого дня став виступ театральної трупи спільноти “Благословення”, натомість центральною подією була Свята Меса, яку очолив єпископ-помічник Львівської Архідієцезіі Едвард Кава.


Після вечері на всіх учасників чекав приємних сюрприз – концерт та веселий вечір у колі друзів.